lauantai 7. kesäkuuta 2014

Todistamme julmia hirmutöitä!

Millainen sadisti tekee tuollaista?
 Vasen puoli "piilutettu" oikealla hiottuna
Raapattuani hytin kyljet puhtaaksi lakasta, alta paljastui järkyttävät pahoinpitelyn jäljet! Vaikka lakkapinta oli kirjava ja laikukas en silti osannut odottaa tällaista. Alviina on ollut sadistisen pahoinpitelyn uhri nuoruudessaan! Ja vielä "ammattilaisen" toimesta. Kyljet olivat kauttaaltaan puolipyöreiden jurmujen peitossa, kaikki kaunis mahonki on raastettu ja raavittu KULMAHIOMAKONEELLA! Eikä alta paljastunut pinta osoittanut merkkiäkään, että pintaa olisi kyllästetty ennen lakkaamista!

Järkyttyneinä pohdimme Everstin ja Sakun (Saku, vanha ystäväni, on pikavisiitillä Viron puolelta auttelemassa vain keissin ajan) kanssa minkälainen ihminen voi tehdä tällaista vääryyttä puuta kohtaan. Tietämätön se ei voi olla, koska sellaisessa tilanteessa ihminen kysyy neuvoa. Tyhmäkään se ei ole ollut. Päädyimme yksimielisesti tässä monologissani, että kyseessä täytyy olla patologinen sadisti, psykopaatti, joka saa nautintoa turmellessaan viatonta kauneutta. Kas kun ei piilukirveellä ollut nirhannut..

Rupeaisi vaikka opettajaksi
 kun ei kerran ole lahjoja
Käytössäni olevien asiakirjojen valossa näyttää vahvasti siltä, että ko. raakuus on tehty 2003 Tzadilaisen veneisiin erikoistuneen yrityksen toimesta keväthuollon yhteydessä! Voi vain kuvitella kuinka monta kaunista venettä tämä psykopaatti on raiskannut vuosien saatossa. Pysyisi vaan saippualaatikoiden kevätkunnostuksen parissa, jos ei arvosta luonnon monimuotoista kauneutta. Ja vinkiksi laita siihen laikkaasi kovapalaterä ja työnnä se hanuriisi ennen käynnistämistä! (Yrityksen nimeä en voi tässä paljastaa).

Melkoinen siivu piti hioa pois


Myötätunnon vuolaat kyyneleeni sekoittuivat pian paksuun mahonkipölyyn muodostaen kitin, joka tukki hiomapaperia kun aloitimme Alviinan kanssa yhteisen, alkuun rankankin terapian. Tavoitteena antaa Alviinalle työkaluja käsitellä koettu trauma ja löytää se herkkä ja kaunis mahonkinen sileä pinta, joka hänellä joskus oli..





Muutaman päivän hionnan jälkeen
Ja aivan kuten edellisessä päivityksessäni uumoilinkin niin "kevyellä" hionnalla selvittiin: ensin pinta tasaiseksi (3-4 pv), sitten sileäksi (1pv) ja lopuksi kiiltäväksi (1pv). Ja jo pääsinkin Owaamaan. Owatrolilla kyllästämisessä on tosiaan se hyvä puoli, ettei sitä tarvitse tehdä maailman tappiin. Se ei vaadi kuin päivän työn; ja sitten voikin pitää vessatauon; ja jatketaan..

Kyllästyksen yhteydessä tuli otettua muutama giga videota sekä samalla joitain satoja valokuvia, joista sai tällaisen hassun hauskan videotaideteoksen: "Alviina kyllästyy".


Tarina siitä kuinka sisulla, lehmän hermoilla, kemiallisella lobotomialla (tinneri, kyllästysaine, kovete jne..) ja oikeilla työkaluilla hellitty mahonki purskahtaa eloon kyllästeellä tarjoten eloisan visuaalisen iloittelun kuin riikinkukon soidintanssi. (Alkaiskohan tässä oleen jo tarpeksi vietetty aikaa tuolla pressuhallissa...)

Seuraavaan päivittelyyn tuleekin kuvia lakatuista kyljistä, stay tuned.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti