torstai 18. heinäkuuta 2013

Thor Heyerdahlkaan ei varmasti ensin tiennyt miten tehdä lautta...

Olen tainnut mainita jo, että Alviina tulee saamaan lasikuitutäkin? Rimoitettu kansihan olisi aivan ehdoton ja sopisi muun puvun kuoseihin saumattomasti. Ongelmana vaan on, että omalla pihalla tehtynä, ilman "proper equipments" rimoituksesta ei tulisi saumatonta, tai valmista ikinä. Joten täkki kuidutetaan niiiin nätiksi, että...

Pienen haasteen tähän osaprojektiin tuo se, että allekirjoittanut on valmistanut jotain muovista viimeksi ala-asteella, eikä sitä Legojen kanssa touhuamista varmaan lasketa työkokemukseksi tässä tilanteessa (Resumessa se toki löytyy).

Possun sisäfilettä rillaten, marinadi top secret (vain NSA tietää).
Muurikalle hieman valkosipuliyrttipippuriöljyssä marinoitua
 keitettyä perunaa ja porkkanaa, paprikaa, salottisipulia, kesäkurpitsaa, omenaa.
Hups, karkas blogi väärään suuntaan, no eihän sitä venettä ihan tyhjillä vatsoilla kannata tehdä, ja perhettäkin on välillä muistettava. Ainakin ruokittava.

Back to blog;

Aivan mahtavaa kun tietää jonkun, joka tietää kaiken kuiduttamisesta ja erityisesti veneiden kuiduttamisesta!
Sain SR:n pyörähtämään pihamaalla ja vartin verran mies puhuu varmasti itselleen itsestään selviä asioita, mutta meikäläiselle se toimi kuin Niilo Yli-Vainio 70-luvun Lapualle. Heräsin!

Hyvin selkeät ohjeet mitä tehdä, missä järjestyksessä sekä paljon hyviä vinkkejä. Tänks mään!

Se toki myös tarkoitti, että projektin aikataulu vuotaa pahemmin kuin Kansallinen turvallisuusvirasto.


Alviina tarvii oman kämpän


Juuri tänään sataa vettä (on muuten eka sade meikäläisen kesälomalla kait!) ja todellakin, pelkkä veneen päällä oleva pressutus on todella rajoittava tekijä. Pari pisaraa ja rouva on kiireesti peiteltävä "upeaan hopeaiseen leninkiin, jossa on vihreä alaosa ja kaulukseen yhditetty rohkeasti maastokuviota" - Jaakko Selin (eli pressuilla). Ensimmäisten tehtävien joukossa onkin siis teltan pystytys veneen ympärille. Iisi biisi, siis yli 10 metriä pitkä, ainakin 3,5 metriä leveä (ehkä leveämpikin) ja korkeutta tollaset 3,5-4 metriä. Onneksi paikka on täysin suojaton; varmaan saaren korkeimpia kohtia, kalliolla, laakee meri eteläpuolella, eikä tuulensuojaa muualta kuin pohjoisen puolella naapurin ulkorakennus (no vähän myös itäpuolella).

Viimeksi kun pihalla oli sellainen Jyskin huviteltta, niin se kesti vajaa pariviikkoa, sen jälkeen se pitikin nöyränä hakea naapurin puolelta, ja kaikki metalliset pystyputket oli vääntyneet mikkihiiriksi ja muiksi lastenilmapallohahmoiksi. Eikä ollut edes myrskyä..(meidän pihan tyyni keli on n. 6m/s; ei tarvi hyttysiä hätistellä).

Eli yksi sellainen sitten seuraavaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti